Mature couple on sofa, stuffed deer head on wall, portrait : Stockfoto

Mature couple on sofa, stuffed deer head on wall, portrait

Credits: 
Marcelo Santos
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
BF0509-002
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.708 x 4.740 px (79,82 x 102,03 cm) - 118 dpi - 9,87 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mature Couple On Sofa Stuffed Deer Head On Wall Portrait Stockfoto BF0509-002Sofa,Verveling,Zitten,Woonkamer,Muur,Frontaal,Ouder volwassenen koppel,In de camera kijken,Portret,Beschouwing,Serieus,Binnenopname,Behang,Echte herten,Gemeenschap,Ten voeten uit,50-54 jaar,Europese etniciteit,Taxidermie,Verticaal,55-59 jaar,Dier,Goed gekleed,Oudere mannen,Twee personen,Alleen volwassenen,Compleet pak,Eén dier,Fotografie,Herbivoor,Heteroseksueel koppel,Kleurenfoto,Oudere vrouwen,Prestatie,Saamhorigheid,Trots,VerwachtingPhotographer Collection: Stone