Mature couple on sofa, stuffed deer head on wall, portrait : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mature couple on sofa, stuffed deer head on wall, portrait

Credits: 
Marcelo Santos
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BF0509-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.708 x 4.740 px (79,82 x 102,03 cm) - 118 dpi - 9,87 MB
Mature Couple On Sofa Stuffed Deer Head On Wall Portrait Stockfoto BF0509-002Sofa,Verveling,Zitten,Woonkamer,Muur,Ouder volwassenen koppel,Frontaal,In de camera kijken,Beschouwing,Serieus,Portret,Echte herten,Behang,Binnenopname,Ten voeten uit,Twee personen,Gemeenschap,Taxidermie,50-54 jaar,Europese etniciteit,Huiselijk leven,Verticaal,55-59 jaar,Dier,Goed gekleed,Oudere mannen,Trots,Alleen volwassenen,Compleet pak,Eén dier,Fotografie,Herbivoor,Heteroseksueel koppel,Kleurenfoto,Oudere vrouwen,Prestatie,Saamhorigheid,VerwachtingPhotographer Collection: Stone