Mature couple embracing, smiling, close-up : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mature couple embracing, smiling, close-up

Credits: 
Erik Dreyer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
830093-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.146 x 4.368 px (89,24 x 94,02 cm) - 118 dpi - 7,41 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mature Couple Embracing Smiling Closeup Stockfoto 830093-002Senioren koppel,Liefde,Omhelzen,Geluk,Senioren mannen,Close-up,Liefhebben,Verticaal,60-64 jaar,65-70 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Eenheid,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Grijs haar,Heteroseksueel koppel,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Portretfoto,Saamhorigheid,Seniore vrouwen,Tevreden,Twee personen,Van de zijkant,VoorhoofdPhotographer Collection: Stone