Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mature businessman with vacuum cleaner in office : Stockfoto

Mature businessman with vacuum cleaner in office

Credits: 
Simon Watson
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200205735-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.600 x 4.800 px (30,48 x 40,64 cm) - 300 dpi - 2,76 MB
Release-informatie:
Model release
Mature Businessman With Vacuum Cleaner In Office Stockfoto65-69 jaar,Actieve ouderen,Afbeelding,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenklasse,Contrasten,Dag,Eén persoon,Formele zakelijke kleding,Fotografie,Goed gekleed,Grijs haar,Groot bedrijf,Humor,Hygiëne,In de camera kijken,Kabel,Kantoor,Keurig,Kleurenfoto,Kort haar,Obsessief,Onderdeel van een serie,Pak,Portret,Schoon,Schoonmaken,Schoonmaker,Staan,Stofzuiger,Strikje,Tapijt,Ten voeten uit,Vasthouden,Verbinding,Verticaal,Zakelijke kleding,ZakenmanPhotographer Collection: Stone