Mature businessman with vacuum cleaner in office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Mature businessman with vacuum cleaner in office

Credits: 
Simon Watson
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200205735-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.600 x 4.800 px (30,48 x 40,64 cm) - 300 dpi - 2,76 MB
Mature Businessman With Vacuum Cleaner In Office StockfotoSchoonmaken,Kantoor,Bedrijfsleven,Schoon,Schoonmaker,Ten voeten uit,Pak,Stofzuiger,Tapijt,Zakenman,Strikje,Bovenklasse,Portret,Contrasten,Dag,Humor,Staan,65-70 jaar,Actieve ouderen,Afbeelding,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Binnenopname,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Grijs haar,Groot bedrijf,Hygiëne,In de camera kijken,Kabel,Keurig,Kleurenfoto,Kort haar,Obsessief,Onderdeel van een serie,Vasthouden,Verbinding,VerticaalPhotographer Collection: Stone