Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mature businessman looking out office window, side view : Stockfoto
Sao Paulo, Brazil

Mature businessman looking out office window, side view

Credits: 
Thomas Northcut
Bijschrift:
Sao Paulo, Brazil
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200476583-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.107 x 3.405 px (43,24 x 28,83 cm) - 300 dpi - 5,35 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mature Businessman Looking Out Office Window Side View StockfotoRaam,Wolkenkrabber,Zakenman,Bouw,Mannen,Kantoorgebouw,Kantoor,Kijken,Stad,Europese etniciteit,Afgelegen,Bedrijfsleven,Brazilië,Mannelijk,São Paulo,Binnenopname,Eén persoon,Van de zijkant,Kijken naar,40-44 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Beschouwing,Bouwwerk,Dag,Doorschijnend,Driekwartlengte,Formele kleding,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Modern,Oudere volwassenen,Techniek,Vrije tijdPhotographer Collection: Iconica Sao Paulo, Brazil