Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mature businessman looking out office window, side view : Stockfoto
Sao Paulo, Brazil

Mature businessman looking out office window, side view

Credits: 
Thomas Northcut
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Sao Paulo, Brazil
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200476583-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.107 x 3.405 px (43,24 x 28,83 cm) - 300 dpi - 5,35 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mature Businessman Looking Out Office Window Side View Stockfoto40-44 jaar,Afbeelding,Afgelegen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bedrijfsleven,Beschouwing,Binnenopname,Bouw,Bouwwerk,Brazilië,Dag,Doorschijnend,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Formele kleding,Fotografie,Horizontaal,Kantoor,Kantoorgebouw,Kijken,Kijken naar,Kleurenfoto,Mannelijk,Mannen,Modern,Oudere volwassenen,Raam,Stad,São Paulo,Techniek,Van de zijkant,Vrije tijd,Wolkenkrabber,ZakenmanPhotographer Collection: Iconica Sao Paulo, Brazil