Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Mature businessman in chair, hands behind head, portrait : Stockfoto

Mature businessman in chair, hands behind head, portrait

Credits: 
Deborah Jaffe
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200020726-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.730 x 4.965 px (80,29 x 106,87 cm) - 118 dpi - 7,41 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mature Businessman In Chair Hands Behind Head Portrait Stockfoto50-54 jaar,55-59 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bedrijfsleven,Binnenopname,Blauw,Bovenlichaam,Dag,Das,Eén persoon,Formele zakelijke kleding,Fotografie,Glimlachen,Goed gekleed,Grijs haar,Groot bedrijf,Handen op achterhoofd,In de camera kijken,Kantoor,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Portret,Succes,Verticaal,Vietnamese etniciteit,Vrolijk,Wit haar,Zakelijke kleding,Zakenman,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank