Mature business man and lady using a tablet : Stockfoto
Business, Technology, Lifestyle

Mature business man and lady using a tablet

Credits: 
Bloom Productions
Bijschrift:
Business, Technology, Lifestyle
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
176614799
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.400 px (44,00 x 28,79 cm) - 300 dpi - 7,3 MB
Mature Business Man And Lady Using A Tablet Stockfoto 176614799Bejaard,Bedrijfsleven,Tablet-pc,Zakenman,Kantoor,Zakenvrouw,Pak,Oudere volwassenen,Tegenlicht,Senioren mannen,Tafel,Zitten,Groot-Brittannië,Oudere vrouwen,Pret,55-59 jaar,Delen,Echte mensen,Onderweg,Spontaan,Blond haar,Geluk,Glimlachen,Twee personen,60-64 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Frontaal,Gemak,Glas,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Partnerschap,Stralende lach,Toegankelijkheid,Volwassen,Werkende bejaarden,Wit haarPhotographer Collection: Taxi Bloom ProductionsBusiness, Technology, Lifestyle