Manual worker having lunch break, (B&W), portrait : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Manual worker having lunch break, (B&W), portrait

Credits: 
George Marks
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82144189
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.700 x 4.627 px (31,33 x 39,18 cm) - 300 dpi - 5,57 MB
Manual Worker Having Lunch Break Portrait StockfotoBroodje,Eten,Ouderwets,Broodtrommel,40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Arbeider,Arbeidsklasse,Armen omhoog,Beschermende werkkleding,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Drinken,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Het menselijke lichaam,In de camera kijken,Ledematen,Lunchpakket,Lunchpauze,Mannen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijk oor,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Opgerolde mouwen,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Pet,Platte pet,Portret,Potlood,Studiofoto,Thermosfles,Vasthouden,Verticaal,Voedsel,Volwassen,Zitten,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile