Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Manual worker having lunch break, (B&W), portrait : Stockfoto

Manual worker having lunch break, (B&W), portrait

Credits: 
George Marks
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82144189
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.700 x 4.627 px (31,33 x 39,18 cm) - 300 dpi - 5,57 MB
Release-informatie:
Model release
Manual Worker Having Lunch Break Portrait Stockfoto40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Arbeider,Arbeidersklasse,Armen omhoog,Beschermende werkkleding,Broodje,Broodtrommel,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Drinken,Eten,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Het menselijke lichaam,In de camera kijken,Ledematen,Lunchpakket,Lunchpauze,Mannen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijk oor,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Opgerolde mouwen,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Ouderwets,Pet,Platte pet,Portret,Potlood,Studiofoto,Thermosfles,Vasthouden,Verticaal,Voedsel,Volwassen,Zitten,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile