Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man's hand holding child's hand. : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1960s: Man's hand holding child's hand.

Man's hand holding child's hand.

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1960s: Man's hand holding child's hand.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81774306
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.783 x 4.738 px (32,03 x 40,12 cm) - 300 dpi - 5,82 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Mans Hand Holding Childs Hand Stockfoto1960-1969,20e eeuw,Aantal mensen,Alleenstaande vader,Baby,Bescherming,Binnenopname,Close-up,Europese etniciteit,Familie,Familie met twee generaties,Familie met één kind,Fotografie,Groei,Groot,Hulp,Klein,Mannen,Menselijk geslacht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Ouder,Studiofoto,Twee personen,Vader,Vasthouden,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Zorgzaamheid,Zwart-wit,één ouderPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1960s: Man's hand holding child's hand.