Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Manila bank security guard holding machine gun. : Stockfoto
Manila, Luzon, Manila, Philippines, South-East Asia, Asia

Manila bank security guard holding machine gun.

Credits: 
Greg Elms
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Manila, Luzon, Manila, Philippines, South-East Asia, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148935790
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.646 x 3.969 px (22,40 x 33,60 cm) - 300 dpi - 3,45 MB
Manila Bank Security Guard Holding Machine Gun StockfotoAlleen mannen,Alleen volwassenen,Azië,Bescherming,Bewaken,Bewaker,Binnenopname,Bouwwerk,Dag,Filipijnen,Fotografie,Frontaal,Geweer,Gezichtshaar,Glimlachen,Hand,In de camera kijken,Kleding,Kleurenfoto,Leger,Luzon,Machinerie,Manilla,Mannen,Menselijk gezicht,Menselijk haar,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Menselijke huid,Menselijke mond,Mensen,Militair uniform,Muur,Portret,Snor,Ten voeten uit,Uniform,Verticaal,Volwassen,Vuurwapen,Wapen,Zuidoost-AziëPhotographer Collection: Lonely Planet Images Manila, Luzon, Manila, Philippines, South-East Asia, Asia