Man working at his shop with clocks : Stockfoto
Man working at his shop with clocks.

Man working at his shop with clocks

Credits: 
Cheryl Chan
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Man working at his shop with clocks.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
137033176
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.800 x 1.575 px (23,71 x 13,34 cm) - 300 dpi - 2,24 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Working At His Shop With Clocks Stockfoto70-79 jaar,Actieve ouderen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Bejaard,Binnenopname,Chinese etniciteit,Concentratie,Ergens doorheen kijken,Eén persoon,Fotografie,Hangen,Horizontaal,Inspanning,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Klok,Maleisië,Mensen,Op een rij,Perak staat,Reparatiewerkplaats,Stoel,Tafel,Variatie,Vergrootglas,Volwassen,Werken,Werkplaats,WinkelPhotographer Collection: Moment Select @ 2011 Cheryl ChanMan working at his shop with clocks.