Man working at his shop with clocks : Stockfoto
Man working at his shop with clocks.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man working at his shop with clocks

Credits: 
Cheryl Chan
Bijschrift:
Man working at his shop with clocks.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
137033176
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.800 x 1.575 px (23,71 x 13,34 cm) - 300 dpi - 2,24 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Working At His Shop With Clocks StockfotoKlein bedrijf,Houtwerkplaats,Werken,Vergrootglas,Bejaard,Inspanning,Mensen,Eén persoon,Klok,Reparatiewerkplaats,Winkel,Chinese etniciteit,Binnenopname,70-79 jaar,Fotografie,Actieve ouderen,Maleisië,Op een rij,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Concentratie,Ergens doorheen kijken,Hangen,Horizontaal,Kleurenfoto,Perak staat,Stoel,Tafel,Variatie,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select @ 2011 Cheryl ChanMan working at his shop with clocks.