Man with head under Afgan Hound's ear, portrait, studio shot : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man with head under Afgan Hound's ear, portrait, studio shot

Credits: 
Rainer Elstermann
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10069853j-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.602 x 3.638 px (38,96 x 30,80 cm) - 300 dpi - 6,44 MB
Man With Head Under Afgan Hounds Ear Portrait Studio Shot StockfotoOmhelzen,Verbetering,Huisdiereigenaar,Afghaanse windhond,Humor,Mensen,Portret,Studiofoto,In de camera kijken,Eén persoon,Pruik,Saamhorigheid,Zij aan zij,Alleen mannen,Bruin,Huisdier,Volwassen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Baard,Europese etniciteit,Eén dier,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Horizontaal,IJdel,Jong volwassen,Kleurenfoto,Portretfoto,Rashond,Things that go together - Engelse uitdrukking,VerbindingPhotographer Collection: Stone