Man wearing haku head lei, playing ukulele : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man wearing haku head lei, playing ukulele

Credits: 
Lisa Peardon
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200141062-009
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.780 x 4.656 px (32,00 x 39,42 cm) - 300 dpi - 8,26 MB
Man Wearing Haku Head Lei Playing Ukulele Stockfoto 200141062-009Hawaiiaanse cultuur,Strand,Hawaiiaanse etniciteit,Retrostijl,Ukelele,Ansichtskaart,Hawaï-eilanden,Ouderwets,Tropisch klimaat,Toerisme,Exotisme,In de camera kijken,Portret,Muziek,Spelen,Zee,1950-1959,Achtergrond,Studiofoto,Vakantie,Filipijnse etniciteit,Kleurenfoto,Sarong,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Belichamen,Bloemenkrans,Borstkas,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Een bloem dragen,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gekleurde achtergrond,Gemengde afkomst,Halsketting,Krans,Nostalgie,Onderdeel van een serie,Ontbloot bovenlichaam,Pacifische eilanden,Staan,Stralende lach,Traditionele kledij,Uitvoering,Vasthouden,Verticaal,Vrolijk,ZomerPhotographer Collection: Stone