Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man walks through historic centre, on cell phone : Stockfoto
A 15104

Man walks through historic centre, on cell phone

Credits: 
Ascent/PKS Media Inc.
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A 15104
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83353969
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.099 x 5.500 px (34,70 x 46,57 cm) - 300 dpi - 4,66 MB
Release-informatie:
Model release
Man Walks Through Historic Centre On Cell Phone Stockfoto45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Architectuur,Bedrijfsleven,Buitenopname,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Geschiedenis,Handtas,Italië,Kassei,Luisteren,Mensen,Mobiele telefoon,Onderweg,Op de rug gezien,Oudere volwassenen,Ouderwets,Piemonte,Praten,Solitair,Stadje,Telefoon gebruiken,Ten voeten uit,Vasthouden,Verbinding,Verticaal,Vrijetijdskleding,Zakenman,ZonlichtPhotographer Collection: The Image Bank c PKS Media Inc.A 15104