Man walking dogs on street : Stockfoto
New York City, New York, USA

Man walking dogs on street

Credits: 
Howard Berman
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
New York City, New York, USA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Fotoproducten, Uitgeverij van kalenders, Uitgeverij van posters, Uitgeverij van wens-/briefkaarten, Display - Fotobehang, Display - Point of Purchase, Elektronische wenskaart, Papierproducten voor verkoop in de detailhandel, Product - Brief-/wenskaart voor verkoop in de detailhandel, Product - Cover van cd, video, dvd of cassetteband, Product - Detailhandel - Overig (cheques, souvenirs, geschenkartikelen), Product - Kalender voor verkoop in de detailhandel, Product - Multimediaproduct, Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Product - Telefoonkaart, Product - Verpakking, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200326882-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.200 x 4.259 px (35,56 x 36,06 cm) - 300 dpi - 6,8 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Walking Dogs On Street Stockfoto35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Baard,Broek,Buitenopname,Contrasten,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gespierd,Grote groep dieren,Hond,Hondenriem,Huisdier,Huisdiereigenaar,Humor,In de camera kijken,Klein,Kleurenfoto,Macho,Op ooghoogte,Portret,Stad,Stad New York,Stoep,Straat,Straatsteen,Taaiheid,Tanktop,Tatoeage,Ten voeten uit,Variatie,Vasthouden,Verticaal,Vrijetijdskleding,WandelenPhotographer Collection: Iconica New York City, New York, USA