Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man using walkie-talkie, body obscured by potted plant, indoors : Stockfoto

Man using walkie-talkie, body obscured by potted plant, indoors

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200136276-001
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Betsie Van Der Meer
Collectie:
Photodisc
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Man Using Walkietalkie Body Obscured By Potted Plant Indoors Stockfoto 200136276-001Achter,Kantoor,Verbergen,30-34 jaar,Achterdocht,Afbeelding,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Armstoel,Bedreiging,Bedrijfsleven,Bescherming,Beveiliging,Bewaken,Bewaker,Binnenopname,Blindering,Buigen,Bureaustoel,Camouflage,Communicatie,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Groot,Groot bedrijf,Kaal geschoren hoofd,Kamerplant,Kleurenfoto,Pak,Paranoïde,Praten,Raadsel,Raam,Spionage en toezicht,Ten voeten uit,Vasthouden,Veiligheidsmaatregelen,Verticaal,Verwachting,Waakzaamheid,Walkie-talkie,Wegkijken,ZakenmanPhotographer Collection: Photodisc