Man using hi-tech computer monitor : Stockfoto
Man using hi-tech computer monitor


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man using hi-tech computer monitor

Credits: 
Yagi Studio
Bijschrift:
Man using hi-tech computer monitor
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
144635376
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.299 x 3.421 px (44,86 x 28,96 cm) - 300 dpi - 6,92 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Using Hitech Computer Monitor StockfotoFuturistisch,Beeldscherm,Aanraken,Keus,Verbinding,Globale communicatie,Vitaliteit,Transparant,Mensen,Computeren,Elektriciteit,Eén persoon,Ontwikkeling,Creativiteit,Grijze achtergrond,Japan,Toegankelijkheid,20-24 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Jong volwassen,Kioto Prefectuur,Kleurenfoto,Middelste deel,Overhemd,Staan,Studiofoto,VolwassenPhotographer Collection: Taxi Yagi StudioMan using hi-tech computer monitor