Man using computer in office, rear view : Stockfoto
UK, Manchester


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man using computer in office, rear view

Credits: 
Reza Estakhrian
Bijschrift:
UK, Manchester
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10065718r-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.096 x 3.428 px (43,15 x 29,02 cm) - 300 dpi - 5,55 MB
Man Using Computer In Office Rear View Stockfoto sb10065718r-001Op de rug gezien,Zitten,Computeren,Cubicle,Kantoor,Architect,Kort haar,Bedrijfsleven,Mannelijk,Werken,Desktop-pc,Overhemd,Zakenman,Alleen één man,Groot-Brittannië,Ontwerp,20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Beroep,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Horizontaal,Jong volwassen,Kantoorartikel,Kijken naar,Kin in de hand,Manchester - Engeland,Mensen,Planning,T-Shirt,Techniek,Vrijetijdskleding,ZakenpersoonPhotographer Collection: The Image Bank UK, Manchester