Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A man using a digital Tablet for shopping. : Stockfoto
A grocery list created on a iPad in a shopping cart.

A man using a digital Tablet for shopping.

Credits: 
Jordan Siemens
Bijschrift:
A grocery list created on a iPad in a shopping cart.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158698221
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 7,94 MB
A Man Using A Digital Tablet For Shopping StockfotoTablet-pc,Winkelen,Detailhandel,Winkelwagentje,Boodschappen,Online winkelen,Techniek,Draagbaarheid,Gemak,Menselijke hand,Middelste deel,Voedsel,30-34 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Binnenopname,Computeren,Dag,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Mid-volwassen,Nieuw,Onderdeel van,Onderdeel van een serie,Oregon,Portland - Oregon,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: The Image Bank Jordan SiemensA grocery list created on a iPad in a shopping cart.