Man taking photo on mobile phone of friends. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man taking photo on mobile phone of friends.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157284397
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.503 px (43,18 x 29,66 cm) - 300 dpi - 9,62 MB
Man Taking Photo On Mobile Phone Of Friends StockfotoVerjaardag,Verjaardagstaart,Smartphone,Chinese etniciteit,Japanse etniciteit,Alleen volwassenen,Volwassen,20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,Afrikaanse etniciteit,Binnenopname,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Draagbare informatie-apparatuur,Echte mensen,Fotoberichten,Fotografie,Glimlachen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,Omarmd,Sociale bijeenkomst,Spontaan,Tafel,Techniek,Verjaardagskado,Vier personen,Viering,Vriendschap,Vrolijk,ZittenPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer