Man takes picture of woman on bench, lake edge : Stockfoto
Lake Maggiore


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man takes picture of woman on bench, lake edge

Credits: 
Ascent Xmedia
Bijschrift:
Lake Maggiore
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158297078
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 4.125 px (46,57 x 34,93 cm) - 300 dpi - 14,4 MB
Man Takes Picture Of Woman On Bench Lake Edge StockfotoZwitserland,Romantiek,Meer,Ticino,Mensen,Nostalgie,Silhouet,Gezicht aan gezicht,Ascona,Jong volwassen,Tegenlicht,Twee personen,Zonlicht,Begin,Horizontaal,Jong koppel,Jonge mannen,Lakeshore,Landschap,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Boom,Buitenopname,Dag,Escapisme,Fotograferen,Fotografie,Fotografische Thema's,Golvend,Heteroseksueel koppel,Horizon over water,Idyllisch,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Sober leven,Ten voeten uit,Verliefd worden,Volwassen,Zand,ZittenPhotographer Collection: Taxi Ascent Xmedia GmbHLake Maggiore