Man takes picture of woman on bench, lake edge : Stockfoto
Lake Maggiore

Man takes picture of woman on bench, lake edge

Credits: 
Ascent Xmedia
Bijschrift:
Lake Maggiore
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
158297078
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 4.125 px (46,57 x 34,93 cm) - 300 dpi - 14,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Takes Picture Of Woman On Bench Lake Edge Stockfoto 158297078Zwitserland,Romantiek,Meer,Mensen,Silhouet,Ticino,Nostalgie,Gezicht aan gezicht,Tegenlicht,Begin,Horizontaal,Jong koppel,Jong volwassen,Landschap,Zonlicht,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Ascona,Boom,Buitenopname,Dag,Escapisme,Fotograferen,Fotografie,Fotografische Thema's,Golvend,Horizon over water,Idyllisch,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Lakeshore,Sober leven,Ten voeten uit,Twee personen,Verliefd worden,Volwassen,Zand,ZittenPhotographer Collection: Taxi Ascent Xmedia GmbHLake Maggiore