Man surrounded by desks and computers : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man surrounded by desks and computers

Credits: 
Peter Cade
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156682531
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.593 x 4.860 px (30,42 x 41,15 cm) - 300 dpi - 7,99 MB
Man Surrounded By Desks And Computers StockfotoMultitasken,Emotionele stress,Desktop-pc,Kantoor,Aan het werk,Mensen,Tablet-pc,Bureau,Laptop,Eén persoon,Techniek,Mobiele telefoon,Vlak erboven,Keus,Overladen,Overwerkt,Omgeven,Communicatie,Stoel,Alleen mannen,Zitten,Concentratie,Oudere volwassenen,Vaste telefoon,50-54 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureaustoel,Draadloze technologie,Fotografie,Groot-Brittannië,Kleurenfoto,Vasthouden,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Iconica Peter Cade