man smiling in taxi with headphones : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man smiling in taxi with headphones

Credits: 
Tara Moore
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
144837568
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.147 x 3.425 px (43,58 x 29,00 cm) - 300 dpi - 6,98 MB
Man Smiling In Taxi With Headphones Stockfoto 144837568Muziek,Luisteren,Hoofdtelefoon,Taxi,Plezier,Jong volwassen,Mensen,Auto-interieur,Alleen mannen,Londen - Engeland,Ontspanning,20-24 jaar,Onderweg,Volwassen,Alleen één jonge man,Eén persoon,Reis,Alleen volwassenen,Alleen één man,Dag,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotografie,Geluk,Gemak,Glimlachen,Groot-Brittannië,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Kort haar,Leunen,Stadsleven,Vervoer,Voertuiginterieur,Vrijetijdskleding,Zwart haar,newtechnologyPhotographer Collection: Taxi Tara Moore