A man sitting on a park bench working on his laptop. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

A man sitting on a park bench working on his laptop.

Credits: 
Jordan Siemens
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88374528
Collectie:
Aurora
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 3.667 px (46,57 x 31,05 cm) - 300 dpi - 7,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Man Sitting On A Park Bench Working On His Laptop Stockfoto 88374528Laptop,Park,Stad,Techniek,Beroep,Stadsleven,Longboarden,Parkbank,Zitten,Buitenopname,Mensen,Verbinding,Draadloze technologie,Roodhoofd,30-34 jaar,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Communicatie,Dag,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Horizontaal,Kleurenfoto,Laptop,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Oregon,Portland - Oregon,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Vervoer,Vervoermiddel,VolwassenPhotographer Collection: Aurora