Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man sitting in chair, dog on lap : Stockfoto
Dog is a combination of pit bull and mastiff.

Man sitting in chair, dog on lap

Bijschrift:
Dog is a combination of pit bull and mastiff.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
88566238
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Tim Kitchen
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 6,86 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Man Sitting In Chair Dog On Lap Stockfoto 88566238Pitbull,Bruin,Armstoel,Ontspanning,30-34 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Binnenopname,Close-up,Comfortabel,Dag,Dierenthema's,Driekwartlengte,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geluk,Glimlachen,Horizontaal,Huisdier,Huisdiereigenaar,In de camera kijken,Kaal geschoren hoofd,Kleine scherptediepte,Knus,Leunen,Loyaliteit,Mastiff,Mensen,Mid-volwassen,Portret,Saamhorigheid,Spiegel,Ten voeten uit,Vasthouden,Verbondenheid,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Taxi Tim KitchenDog is a combination of pit bull and mastiff.