Man sits in back of car, consults map, Portovenere : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man sits in back of car, consults map, Portovenere

Credits: 
Philip and Karen Smith
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160002909
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.700 x 3.800 px (48,26 x 32,17 cm) - 300 dpi - 9,06 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Sits In Back Of Car Consults Map Portovenere StockfotoKaart,Toerist,Italië,Toerisme,Auto,Portovenere,Autoreis,Individualiteit,Lezen,Reisbestemmingen,Stadje,Escapisme,50-54 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Architectuur,Begeleiding,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Idyllisch,Kleurenfoto,Ligurië,Mensen,Oudere volwassenen,Promenade,Richting,Vasthouden,Volwassen,Vrijetijdskleding,WaterPhotographer Collection: Taxi PKS Media Inc.