Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A man rappels down Deer Creek Falls in Grand Canyon National Park. : Stockfoto

A man rappels down Deer Creek Falls in Grand Canyon National Park.

Credits: 
Bill Hatcher
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
ngs2_0152
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
3.326 x 5.040 px (28,16 x 42,67 cm) - 300 dpi - 5,38 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Man Rappels Down Deer Creek Falls In Grand Canyon National Park StockfotoAbseilen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Arizona,Avontuur,Bedreiging,Bovenop,Buitenopname,Dag,Deer Creek Falls,Droog klimaat,Euforie,Extreme sporten,Eén persoon,Fotografie,Grand Canyon,Grand Canyon National Park,Hindernissen overkomen,Kleurenfoto,Klif,Landschap,Moeiteloos,Reisbestemmingen,Rotsklimmen,Schaal,Soloklimmen,Sport,Staan,Ten voeten uit,Uitdaging,Van de zijkant,Ver,Verticaal,Vrije tijd,Waterval,WoestijnPhotographer Collection: National Geographic