Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man playing golf with oversized ball. : Stockfoto
San Francisco, California, United States, North America

Man playing golf with oversized ball.

Credits: 
Thomas Winz
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
San Francisco, California, United States, North America
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148923574
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.256 x 2.832 px (36,03 x 23,98 cm) - 300 dpi - 4,01 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Playing Golf With Oversized Ball StockfotoAlleen volwassenen,Alleen één man,Bizar,Buitenopname,Californië,Configureren,Consumerproduct,Extra groot,Eén persoon,Fantasie,Fotografie,Gat,Golf,Golfbaan,Golfbal,Golfclub,Horizontaal,Kleding,Kleurenfoto,Ledematen,Mannen,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke ledematen,Mensen,Noord-Amerika,Onderste deel,San Francisco - Californië,Schieten,Schoen,Spelen,Sport,Sportartikelen,Staan,Te groot,Tegenspoed,Verenigde Staten,Volwassen,Vrije tijdPhotographer Collection: Lonely Planet Images San Francisco, California, United States, North America