Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man on target, bull's eye on chest, axe missing mark (Enhancement) : Stockfoto

Man on target, bull's eye on chest, axe missing mark (Enhancement)

Credits: 
David Harry Stewart
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
EB0648-015
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.288 x 4.416 px (27,84 x 37,39 cm) - 300 dpi - 2,22 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man On Target Bulls Eye On Chest Axe Missing Mark Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Beschermende werkkleding,Bewogen,Binnenopname,Blindoek,Dag,Deskundigheid,Digitaal bewerkt,Doelwit,Doodsbang,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gereedschap,Gevaar,Houthakkersbijl,Idee,Kleurenfoto,Marketing,Naast,Nauwkeurigheid,Ongerust,Ongerustheid,Risico,Schreeuwen,Studiofoto,Ten voeten uit,Twijfel,Uitvoering,Verticaal,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: The Image Bank