Man on skis in the Arctic Ocean. : Stockfoto
A lone explorer walks on water as he tries to cross a lead on the Canadian side of the Arctic Ocean.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man on skis in the Arctic Ocean.

Credits: 
Martin Hartley
Bijschrift:
A lone explorer walks on water as he tries to cross a lead on the Canadian side of the Arctic Ocean.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
90607226
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.008 x 3.326 px (42,40 x 28,16 cm) - 300 dpi - 7,55 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man On Skis In The Arctic Ocean StockfotoOntdekkingsreiziger,Noordpool,Exploratie,Skiën,Sneeuw,Canada,Hardnekkigheid,45-49 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Avontuur,Bovenop de wereld,Buitenopname,Dag,Euforie,Eén persoon,Fotografie,Horizon over land,Horizontaal,IJs,Kleurenfoto,Koud,Mensen,Oudere volwassenen,Resolute Bay,Ten voeten uit,Van de zijkant,Vastberadenheid,Ver,VolwassenPhotographer Collection: Stone Martin HartleyA lone explorer walks on water as he tries to cross a lead on the Canadian side of the Arctic Ocean.