Man looking at circuit board : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man looking at circuit board

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103340611
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.154 x 4.154 px (35,17 x 35,17 cm) - 300 dpi - 6,75 MB
Man Looking At Circuit Board StockfotoPrintplaat,Elektronica-industrie,Produceren,Industrie,Fabriek,Laboratoriumjas,Mensen,Deskundigheid,Eén persoon,Alleen mannen,Ingewikkeldheid,Techniek,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Close-up,Concentratie,Europese etniciteit,Fotografie,Grijs haar,Handen in de lucht,Kijken,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Onderdeel van een serie,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Portretfoto,Redmond - Washington,Van de zijkant,Vasthouden,Verenigde Staten,Vierkant,Volwassen,Washington staatPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc