Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man leaning back in chair : Stockfoto
Man sitting back in office chair with hands resting on head, looking up at ceiling

Man leaning back in chair

Credits: 
Steven Errico
Bijschrift:
Man sitting back in office chair with hands resting on head, looking up at ceiling
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
111648065
Collectie:
Photographer's Choice RF

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Leaning Back In Chair StockfotoBeschouwing,Dagdromen,Kantoor,Ontspanning,Etherisch,Alleen mannen,Bureaustoel,Rusten,Omhoog kijken,Tekstveld,Tevreden,Handen op achterhoofd,Mensen,Tevredenheid,Canada,Eén persoon,Solitair,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Binnenopname,Bovenlichaam,Brits-Columbia,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Leunen,Mid-volwassen,Vancouver - Canada,Volwassen,Witte boorden werkerPhotographer Collection: Photographer's Choice RF Steven Errico PhotographyMan sitting back in office chair with hands resting on head, looking up at ceiling