Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
man leading a big group of business people : Stockfoto
triangle, pyramid, office attire

Man leading a big group of business people

Bijschrift:
triangle, pyramid, office attire
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
88965468
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Michael Blann
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.786 x 4.916 px (32,05 x 41,62 cm) - 300 dpi - 8,66 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Man Leading A Big Group Of Business People Stockfoto 88965468Leiderschap,Leiden,Volgen,Wandelen,Begeleiding,Bedrijfsleven,Hoog standpunt,Rangschikken,Zakenman,Mannen,Een groep mensen,Mensen,Conformiteit,Grote groep mensen,Ten voeten uit,Volwassen vrouwen,18-19 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,35-39 jaar,40-44 jaar,45-49 jaar,50-54 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Collega,Compleet pak,Dag,Eenheid,Fotografie,Gemengde leeftijdscategorie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Hoek,Jong volwassen,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Medewerker,Mid-volwassen,Multi etnische groep,Onderdeel van een serie,Oudere volwassenen,Verticaal,Volwassen,ZakenvrouwPhotographer Collection: Stone Michael Blanntriangle, pyramid, office attire