Man inspecting lamb in processing plant : Stockfoto
Ellensburg, Washington, USA.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man inspecting lamb in processing plant

Credits: 
Bruce Forster
Bijschrift:
Ellensburg, Washington, USA.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
AA5999-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.182 x 3.444 px (43,87 x 29,16 cm) - 300 dpi - 5,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Inspecting Lamb In Processing Plant StockfotoIndustrie,Slager,Veiligheidsmaatregelen,Dranken en maaltijden,Koelcel,Magazijn,Onderzoeken,Voedingsindustrie,30-34 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Arbeidsveiligheid,Beschermende werkkleding,Binnenopname,Dag,Dood dier,Ellensburg,Europese etniciteit,Eén persoon,Foodservice,Fotografie,Grote groep dingen,Hangen,Herhaling,Horizontaal,Kleurenfoto,Lamsvlees,Rauw,Staan,Ten voeten uit,Washington staatPhotographer Collection: The Image Bank Ellensburg, Washington, USA.