Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man inspecting lamb in processing plant : Stockfoto
Ellensburg, Washington, USA.

Man inspecting lamb in processing plant

Credits: 
Bruce Forster
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Ellensburg, Washington, USA.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
AA5999-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.182 x 3.444 px (43,87 x 29,16 cm) - 300 dpi - 5,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Inspecting Lamb In Processing Plant Stockfoto30-34 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Arbeidsveiligheid,Beschermende werkkleding,Binnenopname,Dag,Dood dier,Dranken en maaltijden,Ellensburg,Europese etniciteit,Eén persoon,Foodservice,Fotografie,Grote groep dingen,Hangen,Herhaling,Horizontaal,Industrie,Kleurenfoto,Koelcel,Lamsvlees,Magazijn,Onderzoeken,Rauw,Slager,Staan,Ten voeten uit,Veiligheidsmaatregelen,Voedingsindustrie,Washington staatPhotographer Collection: The Image Bank Ellensburg, Washington, USA.