Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man in suit sitting at desk, two men standing behind him, portrait : Stockfoto

Man in suit sitting at desk, two men standing behind him, portrait

Credits: 
Simon Battensby
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BC8456-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.565 x 3.947 px (38,65 x 33,42 cm) - 300 dpi - 7,02 MB
Release-informatie:
Model release
Man In Suit Sitting At Desk Two Men Standing Behind Him Portrait Stockfoto35-39 jaar,40-44 jaar,Afbeelding,Alleen mannen,Alleen mid-volwassen mannen,Alleen volwassenen,Autoriteit,Bedrijfsleven,Bemiddelen,Berucht,Binnenopname,Bovenlichaam,Collega,Confrontatie,Criminaliteit,Dag,Drie personen,Een groep mensen,Formele zakelijke kleding,Fotografie,Georganiseerde misdaad,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Idee,In de camera kijken,Jak,Kantoor,Kleurenfoto,Macho,Maffia,Medewerker,Mensen,Middelste deel,Noord-Europese etniciteit,Pak,Portret,Serieus,Sigaar,Staan,Tafel,Vasthouden,Werving,Zakelijke kleding,Zakenman,Zakenpersoon,Zitten,Zuid-Europese etniciteitPhotographer Collection: The Image Bank