Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man in suit sitting at desk, two men standing behind him, portrait : Stockfoto

Man in suit sitting at desk, two men standing behind him, portrait

Credits: 
Simon Battensby
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BC8456-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.565 x 3.947 px (38,65 x 33,42 cm) - 300 dpi - 7,02 MB
Man In Suit Sitting At Desk Two Men Standing Behind Him Portrait StockfotoMaffia,Georganiseerde misdaad,Berucht,Macho,Pak,Sigaar,Zitten,Bedrijfsleven,Zakenpersoon,Bemiddelen,Drie personen,Medewerker,Mensen,35-39 jaar,40-44 jaar,Afbeelding,Alleen mannen,Alleen mid-volwassen mannen,Alleen volwassenen,Autoriteit,Binnenopname,Bovenlichaam,Collega,Confrontatie,Criminaliteit,Dag,Een groep mensen,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Idee,In de camera kijken,Jak,Kantoor,Kleurenfoto,Middelste deel,Noord-Europese etniciteit,Portret,Serieus,Staan,Tafel,Vasthouden,Werving,Zakenman,Zuid-Europese etniciteitPhotographer Collection: The Image Bank