Man in store carrying shopping bags : Stockfoto
Woman handing cashier her credit card in store


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man in store carrying shopping bags

Credits: 
Daly and Newton
Bijschrift:
Woman handing cashier her credit card in store
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107428669
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.503 x 3.883 px (38,13 x 32,88 cm) - 300 dpi - 10,6 MB
Man In Store Carrying Shopping Bags StockfotoKlant,Winkelen,Bankpas,Detailhandel,Supermarkt,Volwassen vrouwen,Kopen,Geluk,Betalen,Kasregister,Dienstverlening,Consumentisme,Caissière,Geven,Kassapersoneel,Tevredenheid,Mensen,Glimlachen,Mannen,Bedrijfsleven,Beroep,Van de zijkant,Twee personen,Saamhorigheid,Europese etniciteit,Financiën,Groot-Brittannië,Londen - Engeland,Menselijke hand,Volwassen,Binnenopname,Dag,Fotografie,Schulden,Tekstveld,Vasthouden,30-34 jaar,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Geld uitgeven,Horizontaal,Huishoudkosten,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Onscherpe achtergrond,Plezier,Uitgestrekte armen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone Woman handing cashier her credit card in store