Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man in plaid jacket on sidewalk. : Stockfoto
New York City (Chelsea).

Man in plaid jacket on sidewalk.

Bijschrift:
New York City (Chelsea).
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
143806021
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Chris Parsons
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.670 x 5.100 px (31,07 x 43,18 cm) - 300 dpi - 8,63 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man In Plaid Jacket On Sidewalk Stockfoto 143806021Mode,Stad New York,Alleen één man,Apartement,In de camera kijken,Jak,Jong volwassen,Straat,Vrijetijdskleding,25-29 jaar,Achterdocht,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Architectuur,Buitenopname,Dag,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Geblokt,Handen in de zakken,Houding,Humor,Kleurenfoto,Mensen,Ongebruikelijk,Spijkerbroek,Staan,Stad,Stadsleven,Stadsstraat,Stoep,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: The Image Bank Chris ParsonsNew York City (Chelsea).