Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man in a Control Room Looking at a Large Group of Surveillance TV Screens : Stockfoto

Man in a Control Room Looking at a Large Group of Surveillance TV Screens

Credits: 
Flying Colours Ltd
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er is een bestand van 75 MB geïnterpoleerd op basis van een TIFF-bestand van 20 MB.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
dv766023
Collectie:
Photodisc
Man In A Control Room Looking At A Large Group Of Surveillance Tv Screens Stockfoto30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Beroep,Bescherming,Beveiliging,Bewakingscamera,Binnenopname,Computermonitor,Cross-processen,Detective,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Horizontaal,Industrie,Ingewikkeldheid,Kijken naar,Kleurenfoto,Mens en machine,Omhoog kijken,Onderdeel van een serie,Op een rij,Overvloed,Regelkamer,Spionage en toezicht,Staan,Techniek,Telefoon,Telefoon gebruiken,Televisietoestel,Van de zijkant,Vasthouden,Veiligheidsmaatregelen,WerkenPhotographer Collection: Photodisc