A man holds a pile of Tabaco Leaves that are ready to be sent to another factory for rolling cigars, Cuba. : Stockfoto

A man holds a pile of Tabaco Leaves that are ready to be sent to another factory for rolling cigars, Cuba.

Credits: 
Holly Wilmeth
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
159282713
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Aurora+
Max. bestandsgrootte:
3.433 x 5.150 px (29,07 x 43,60 cm) - 300 dpi - 6,16 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Man Holds A Pile Of Tabaco Leaves That Are Ready To Be Sent To Another Factory For Rolling Cigars Cuba Stockfoto 159282713Cuba,Binnenopname,Blad,Drinken,Etiket,Eén persoon,Fotografie,Groot,Hand,Kleurenfoto,Latijns-Amerika,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Verduisterd gezicht,Verticaal,Viñales-vallei,Water,WerkenPhotographer Collection: Aurora+