man holding up a blue gel hexagon in a white lab : Stockfoto
white background, blue, 3D shapes, science


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man holding up a blue gel hexagon in a white lab

Credits: 
Paper Boat Creative
Bijschrift:
white background, blue, 3D shapes, science
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
109685992
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.900 x 5.500 px (33,02 x 46,57 cm) - 300 dpi - 6,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Holding Up A Blue Gel Hexagon In A White Lab StockfotoLaboratorium,Futuristisch,Zeshoek,Wetenschap,Molecuul,Wetenschappelijk experiment,Honingraat,Hygiëne,Eén persoon,Mensen,Uitvinding,Digitaal beeld,Laboratoriumjas,Alleen mannen,Volwassen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Bovenlichaam,Dag,Fotografie,Frontaal,Gemengde afkomst,Jong volwassen,Kleurenfoto,Staan,Vasthouden,Verduisterd gezicht,Verticaal,ZuiverheidPhotographer Collection: Stone Rebecca van Ommenwhite background, blue, 3D shapes, science