Man holding tongs barbecuing kebab on grill : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man holding tongs barbecuing kebab on grill

Credits: 
Thomas Barwick
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156032628
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 10,2 MB
Man Holding Tongs Barbecuing Kebab On Grill StockfotoBarbecue,Barbecue,Alleen mannen,Tang,Close-up,Eén persoon,Mensen,Verenigde Staten,Voorbereiding,Kebab,Staan,Buitenopname,Genot,Vasthouden,Motivatie,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Dag,Dranken en maaltijden,Effectiviteit,Eten koken,Fotografie,Geblokt,Geduld,Horizontaal,Idyllisch,Kleurenfoto,Middelste deel,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Opgerolde mouwen,Oudere volwassenen,Perfectie,Vaardigheid,Vakantie,Versheid,Verwachting,Volwassen,Vrijetijdskleding,Washington staatPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INC