Man holding steelhead : Stockfoto
Sportsman holding red-cheeked steelhead with sea in background.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man holding steelhead

Credits: 
Randy Riksen Photography
Bijschrift:
Sportsman holding red-cheeked steelhead with sea in background.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
138625596
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.595 x 3.731 px (47,37 x 31,59 cm) - 300 dpi - 7,95 MB
Man Holding Steelhead StockfotoVissen,Groot,Mensen,Geluk,Levensstijl,Vasthouden,Oudere volwassenen,Portret,Gevangen,In de camera kijken,Trots,Visvangst,45-49 jaar,Buitenopname,Eén persoon,Stralende lach,Vrolijk,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Dierenthema's,Europese etniciteit,Eén dier,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Kleurenfoto,Lucht,Natuur,Onscherpe achtergrond,Pet,Portretfoto,Staan,Steelhead Trout,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Wolk,Zee,Zeedieren,ZonsondergangPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2011 Randy Riksen PhotographySportsman holding red-cheeked steelhead with sea in background.