Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man holding mop, and woman at table in cafe : Stockfoto
Jersey City, New Jersey, USA

Man holding mop, and woman at table in cafe

Credits: 
Nivek Neslo
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Jersey City, New Jersey, USA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200198247-005
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.713 x 3.849 px (39,90 x 32,59 cm) - 300 dpi - 8,89 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Holding Mop And Woman At Table In Cafe Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Bedieningspersoneel,Bedrijfsleven,Beëindigen,Buitenopname,Café,Café Cultuur,Deur,Fotografie,Horizontaal,Jonge mannen,Jonge vrouw,Klant,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Middlebare afstand,Nacht,New Jersey,Onderdeel van een serie,Open,Schoonmaken,Solitair,Staan,Stad,Ten voeten uit,Twee personen,Vasthouden,Voedingsindustrie,Vrije tijd,Zitten,ZwabberPhotographer Collection: Stone Jersey City, New Jersey, USA