Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man holding fish : Stockfoto
Man holding fish with hand on hip and cabin in background.

Man holding fish

Bijschrift:
Man holding fish with hand on hip and cabin in background.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
143411008
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Photo by PreFab International
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
2.603 x 3.747 px (22,04 x 31,72 cm) - 300 dpi - 4,48 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Holding Fish Stockfoto 143411008Blokhut,1950-1959,45-49 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bril,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Dood dier,Driekwartlengte,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glas,Glimlachen,Handen op de heupen,Hoed,In de camera kijken,Kleurenfoto,Mensen,Oudere volwassenen,Portret,Retrostijl,Staan,Tevreden,Vasthouden,Verenigde Staten,Verticaal,Vis,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Fototrove ©2012 GammageMan holding fish with hand on hip and cabin in background.