Man holding cup posing in studio, (B&W), close-up : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Man holding cup posing in studio, (B&W), close-up

Credits: 
George Marks
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82143924
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.653 x 4.758 px (30,93 x 40,28 cm) - 300 dpi - 8,07 MB
Man Holding Cup Posing In Studio Closeup StockfotoDrinken,Koffie - Drank,Ouderwets,45-49 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Close-up,Compleet pak,Dranken,Dranken en maaltijden,Excentrisch,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gerimpeld,Glimlachen,Goed gekleed,Golvend haar,Humor,In de camera kijken,Koffiekop,Kop,Mannen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijk oog,Mensen,Opgetrokken wenkbrauw,Opzij kijken,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Plezier,Portret,Portretfoto,Serviesgoed,Spookachtig,Studiofoto,Thee - Warme Drank,Theekop,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile