Man handing woman US dollar banknotes, close-up : Stockfoto

Man handing woman US dollar banknotes, close-up

Credits: 
PM Images
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200572855-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.111 x 3.421 px (43,27 x 28,96 cm) - 300 dpi - 3,42 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Handing Woman Us Dollar Banknotes Closeup Stockfoto 200572855-001Geld,Loon,Papiergeld,Geven,Mannen,Menselijke hand,Handpalm,Financiën,Vasthouden,Amerikaanse dollar,Volwassen vrouwen,Dag,Delen,Twee personen,Witte achtergrond,Close-up,Rijkdom,20-24 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Onderdeel van,Studiofoto,Succes,TekstveldPhotographer Collection: Iconica