Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man giving speech in auditorium, rear view, close-up : Stockfoto

Man giving speech in auditorium, rear view, close-up

Credits: 
Loungepark
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200418489-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.414 px (43,35 x 28,91 cm) - 300 dpi - 3,94 MB
Man Giving Speech In Auditorium Rear View Closeup StockfotoRedenaar,Toespraak,Conventiecentrum,Microfoon,Donker,Handschrift,Lezen,Op de rug gezien,Publiek,Bedrijfsleven,Close-up,Mensen,Middelgrote groep mensen,Staan,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Collega,Communicatie,Driekwartlengte,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gemengde leeftijdscategorie,Goed gekleed,Horizontaal,Kijken naar,Kleurenfoto,Kort haar,Lessenaar,Luisteren,Medewerker,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,Onderdeel van een serie,Overhemd,Plaknotitie,Praten,Theaterzaal,Vasthouden,Vietnamese etniciteit,Vrouwelijk,Werken,Zakenman,Zakenvrouw,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: The Image Bank