Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man giving speech in auditorium, rear view, close-up : Stockfoto

Man giving speech in auditorium, rear view, close-up

Credits: 
Loungepark
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200418489-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.414 px (43,35 x 28,91 cm) - 300 dpi - 3,94 MB
Release-informatie:
Model en property release
Man Giving Speech In Auditorium Rear View Closeup Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Close-up,Collega,Communicatie,Conventiecentrum,Donker,Driekwartlengte,Een groep mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gemengde leeftijdscategorie,Goed gekleed,Handschrift,Horizontaal,Kijken naar,Kleurenfoto,Kort haar,Lessenaar,Lezen,Luisteren,Medewerker,Mensen,Microfoon,Mid-volwassen mannen,Middelgrote groep mensen,Multi etnische groep,Onderdeel van een serie,Op de rug gezien,Overhemd,Plaknotitie,Portretfoto,Praten,Publiek,Redenaar,Staan,Theaterzaal,Toespraak,Vasthouden,Vietnamese etniciteit,Vrouwelijk,Werken,Zakelijke bijeenkomst,Zakelijke kleding,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenvrouw,Zitten,Zwart haarPhotographer Collection: The Image Bank