Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man giving presentation using overhead projector, arms raised : Stockfoto

Man giving presentation using overhead projector, arms raised

Credits: 
Barry Rosenthal
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
CA29221
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.108 x 3.323 px (43,25 x 28,13 cm) - 300 dpi - 4,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Giving Presentation Using Overhead Projector Arms Raised StockfotoPresentatie,Redenaar,Projectieapparatuur,Bedrijfsleven,Eén persoon,Onderwijzen,Praten,De media,Lessenaar,Gebaren,Microfoon,Tekst,Zakenman,Binnenopname,Motivatie,Staan,Vrijetijdskleding,30-34 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Begeleiding,Bovenlichaam,Communicatie,Fotografie,Groen,Horizontaal,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Overhemd,Portret,Schaduw,Tevreden,VoorPhotographer Collection: Taxi