Man getting tattoo on chest : Stockfoto

Man getting tattoo on chest

Credits: Reza Estakhrian
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200477485-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
280 x 191 px (9,88 x 6,74 cm) - 72 dpi - 22,4 kB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Getting Tattoo On Chest Stockfoto 200477485-001Tatoeëren,Tatoeage,25-29 jaar,40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Creativiteit,Deskundigheid,Fotografie,Horizontaal,Jonge mannen,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke hand,Middelste deel,Nauwkeurigheid,Ontbloot bovenlichaam,Operatiehandschoen,Oudere mannen,Twee personen,Vaardigheid,Vasthouden,ZittenPhotographer Collection: Taxi