Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man Floating in his office. : Stockfoto
Man Floating in his office.

Man Floating in his office.

Credits: 
Henrik Sorensen
Bijschrift:
Man Floating in his office.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85753696
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.677 x 3.742 px (39,60 x 31,68 cm) - 300 dpi - 5,29 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Floating In His Office StockfotoLevitatie,In de lucht zwevend,Mensen,Ontspanning,Kantoor,Zitten,Bizar,Eén persoon,Rusten,Ten voeten uit,Surrealistisch,Fotografie,Horizontaal,Kalmte,Plezier,25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Binnenopname,Denemarken,Europese etniciteit,Handen op achterhoofd,Jong volwassen,Kleurenfoto,Kopenhagen,Sontregio,Witte boorden werkerPhotographer Collection: Iconica Photographer Henrik SorensenMan Floating in his office.