Man Floating in his office. : Stockfoto
Man Floating in his office.

Man Floating in his office.

Credits: 
Henrik Sorensen
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Man Floating in his office.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85753696
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.677 x 3.742 px (39,60 x 31,68 cm) - 300 dpi - 5,29 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Floating In His Office Stockfoto25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Binnenopname,Bizar,Denemarken,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Handen op achterhoofd,Horizontaal,In de lucht zwevend,Jong volwassen,Kalmte,Kantoor,Kleurenfoto,Kopenhagen,Levitatie,Mensen,Ontspanning,Plezier,Rusten,Sontregio,Surrealistisch,Ten voeten uit,Witte boorden werker,ZittenPhotographer Collection: Iconica Photographer Henrik SorensenMan Floating in his office.