Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Man fixes car while woman waits : Stockfoto

Man fixes car while woman waits

Credits: 
Southern Stock
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Alle soorten gebruik, Nieuw-Zeeland, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82641265
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.407 px (43,43 x 28,85 cm) - 300 dpi - 7,48 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Man Fixes Car While Woman Waits Stockfoto18-19 jaar,Alleen volwassenen,Auto,Autopech,Bay Of Plenty,Buitenopname,Dag,Een helpende hand,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Hulp,Hurken,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kosten,Mensen,Nieuw-Zeeland,Open,Pechhulp,Redding,Reizen,Repareren,Staan,Tauranga,Twee personen,Uitdaging,Vaardigheid,Vasthouden,Vervoer,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Wachten,Wolk,motorkapPhotographer Collection: The Image Bank Southern Stock